Asiatisk inspirert nudelsalat med kaldrøkt andebryst

Asiatisk inspirert nudelsalat med kaldrøkt andebryst

Kald nudelsalat med alt det gode fra det asiatiske kjøkken…

Antall personer: 4

Ingredienser:

  • 300 g glassnudler
  • 1 boks bambusskudd
  • Spyttebolle
  • Vårløk
  • Gulrøtter
  • Paprika
  • Wasabi-kuler (kan kjøpes i de fleste supermarkeder)
  • 2 spsk soya
  • 2 spsk. Oyster saus
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ss finhakket fersk ingefær
  • 1 stk. kaldrøkt andebryst
  • Evt. finhakket fersk eller tørket chili

Fremgangsmåte:

  1. Kok glassnudler i rikelig med vann etter anvisning på pakken
  2. Bland østerssaus, soya, sitronsaft, ingefær og ev. chili i en liten bolle
  3. Skjær løk, gulrøtter og paprika i fine, tynne strimler
  4. Skjær vårløk i tynne ringer
  5. Skjær andebrystet i fine skiver, halver om nødvendig.
  6. Hell vannet fra bambusskuddene.
  7. Bland alle ingrediensene sammen, spar litt vårløk til å pynte med.

Tips og triks

Oppskriften kan justeres etter ønske. Hvis du ikke har alle ingrediensene, kan du bruke dobbelt av en av de andre ingrediensene.

Topp nudelsalaten med ristede peanøtter eller lignende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.