Deilig vegetarrett som kan fungere som en deilig forrett, hvor du får masse smak.
Antall personer: 2
Tid: 30 min
Ingredienser:
- Kaldrøkt brie
- 2 ss ruccola pesto (annen pesto kan også enkelt brukes)
- Halvtørkede tomater.
- Balsamicoglasur
- Muligens. syltet rødløk
Fremgangsmåte:
- Legg den kaldrøkte brien på en ildfast plate og fordel ruccolapestoen på toppen.
- Varm den i ovnen på grillen på 200 grader i 15min.
- Server tallerkenen med halvtørkede tomater og balsamicoglasur
Tips og triks
Kan serveres med flatbrød, rugkjeks eller varme loff , avhengig av humør.
Balsamicoglasuren kan enkelt lages selv. Du har bare balsamico i en kjele og lar det surre litt. Glasuren kan deretter smakes til med brunt sukker (til 1 dl balsamico, bruk ca 2 ss brunt sukker), som er med på å gi denne riktig konsistens.
Har du tid til å lage halvtørkede tomater selv, kan det klart anbefales. Her kan du også bruke de ferske urtene du har på kjøkkenet.
Når fått kontroll på kaldrøykingen, kan du gjøre det samme med camembert og andre deilige oster, som smaker godt etter en tur i ovnen. 😉
Vær oppmerksom på at brien renner ut hvis den grilles på grill. Bruk foliebrett eller lignende her.