Kaldrøkte reker

Kaldrøkte reker

Reker og egg er en klassikker i det nordiske kjøkken. Hvis du skal sette litt krydder på, så bruk en liten time på å kaldrøyke rekene dine. Nå er det tid til å imponere gjester med en ny smaksvariant på denne sjømatsklassikkeren.

Antall personer: 4
Tid: 1,5 time

Ingredienser:

  • 0,5 kg reker i skall (tint)
  • Aioli
  • Varmt brød
  • Litt grønt

Fremgangsmåte:

  1. Tørk av rekene i kjøkkenrull slik at de er så tørre som mulig på utsiden.
  2. Rekene legges i nett der de kan henge og motta røyk. Røyksmaken kan styres selv, men vi anbefaler å gi dem en time. Når de er ferdigrøykte er de klare for servering.
  3. Ønskes mer røyksmak kan skallet fjernes først.
  4. Serveres med aioli og varmt brød, paella eller som vist her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *