Laksemousse med kaldrøkt laks

Laksemousse med kaldrøkt laks

Rask og delikat topping til brød når gjestene står i døråpningen eller i smørbrød på matpakken.

Antall personer: 4
Tid: 15 min

Ingredienser:

  • 100g kaldrøkt laks
  • 100 g kremost
  • ½ dl 18% rømme,
  • 1 ss sitronsaft,
  • 1 ts sukker
  • 10 kalamata-oliven (spar noen til pynt).
  • Litt pepper.

Fremgangsmåte:

  1. Laks og oliven hakkes med stavmixer eller i maskin.
  2. Kremost, rømme, sitron og sukker tilsettes. Smak til med litt pepper.
  3. Serveres med ristet ciabattabrød, rugsprø eller knekkebrød.

Tips og triks

Har du ikke kaldrøkt laks kan du fint bruke kaldrøkt ørret eller røye i stedet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *