Lakserull med kremost

Enkel lakserullade med kaldrøkt laks

Den superenkle ruladen som du enkelt kan lage en dag i forveien om du får gjester eller bare trenger å unne deg selv litt godsaker. Perfekt til tapasbordet. Du kan også erstatte den kaldrøkte laksen med annen kaldrøkt fisk for en tvist.

Antall: 4 ruller, 32 stk
Tid: 30 min

Ingredienser:

  • 200g kaldrøkt laks
  • 150 g kremost
  • 200 g skyllet babyspinat
  • 4 store tortillas

Handlingsforløp:

  1. Skyll spinaten godt og tørk bladene fri for vann
  2. Legg ut tortillaene på plast- eller tinnfolie
  3. Smør et tynt lag med kremost over hele tortillaen
  4. Legg et lag med babyspinatblader. La det en liten bit uten spinat spinat st til slutt, slik at ruladen kan lukkes når den rulles.
  5. Når spinaten er lagt legger du et lag laks på toppen.
  6. Nå skal tortillaen rulles tett. Bruk folien for å holde den tett.
  7. Hvis den ikke skal brukes umiddelbart, sett den i kjøleskapet og skjær den ut rett før servering.
  8. Kutt hver rull i 8 biter og pynt evt. med litt sitronskall eller hakket spinat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.