Den superenkle ruladen som du enkelt kan lage en dag i forveien om du får gjester eller bare trenger å unne deg selv litt godsaker. Perfekt til tapasbordet. Du kan også erstatte den kaldrøkte laksen med annen kaldrøkt fisk for en tvist.
Antall: 4 ruller, 32 stk
Tid: 30 min
Ingredienser:
- 200g kaldrøkt laks
- 150 g kremost
- 200 g skyllet babyspinat
- 4 store tortillas
Handlingsforløp:
- Skyll spinaten godt og tørk bladene fri for vann
- Legg ut tortillaene på plast- eller tinnfolie
- Smør et tynt lag med kremost over hele tortillaen
- Legg et lag med babyspinatblader. La det en liten bit uten spinat spinat st til slutt, slik at ruladen kan lukkes når den rulles.
- Når spinaten er lagt legger du et lag laks på toppen.
- Nå skal tortillaen rulles tett. Bruk folien for å holde den tett.
- Hvis den ikke skal brukes umiddelbart, sett den i kjøleskapet og skjær den ut rett før servering.
- Kutt hver rull i 8 biter og pynt evt. med litt sitronskall eller hakket spinat.