– Levering og returner –

Generelt

Levering av varen fra selgeren til kjøperen skjer på den måte, på det sted og til det tidspunkt som er angitt i bestillingsløsningen i nettbutikken. Selgeren skal sørge for at varen blir sendt til kjøperen på egnet måte og på vanlige vilkår for slik transport. Bestemmelsesstedet er hos kjøperen med mindre annet er særskilt avtalt mellom partene.

Levering

Mottas din bestilling innen kl. 12.00 sendes varene normalt samme dag. Vanligvis har du pakken 4 til 7 virkedager etter at din bestilling er registrert, basert på hvor i landet du bor.

NB: I perioden 12.12. – 23.12. vil fremsendingstiden øke med inntil 2 dager, dette betyr at bestillinger mottatt etter den 16.12 ikke kan garanteres å nå frem til mottaker innen julaften. For å sikre levering før jul, send oss din bestilling senest den 16.12 innen klokken 12:00.

Sporing av pakke

I e-posten du mottar fra oss når bestillingen er ferdig behandlet finner du pakkens sendingsnummer og direkte sporingslenke for sporing via https://www.postnord.dk/varktojer/track-trace

Gratis frakt på ordre à kr 799

Fast fraktkostnad ved kjøp via Smokepins.no er kr 59.00. Handler du for mer enn kr 799 dekkes frakten av oss. Når du bestiller varer via Smokepins.no kommer pakken hjem til deg i løpet av 4 til 7 virkedager.

Prisene gjelder bare forbrukerkjøp. For engroshandel, ta kontakt på post@smokepins.no. 

Kan jeg returnere en pakke?

Når du handler i Smokepins’ nettbutikk, har du alltid 14 dagers full angrerett. Varen må returneres i samme stand som du mottok den. Vær oppmerksom på at du må betale for returfrakt selv. Hvis du returnerer deler av en ordre som utløste gratis frakt, og restbeløpet ligger under grensen for fri frakt, vil frakten bli trukket fra refunderingen av de returnerte varene. Vi refunderer pengene dine så fort vi har mottatt varen og bekreftet av den er intakt.

Hvordan sender jeg en pakke tilbake til Smokepins

Hvis du vil sende en pakke tilbake til Smokepins, er det viktig at du tar kontakt på e-post med informasjon om bestillingen din slik at vi kan finne deg i systemet. Vi sender en e-post til deg med informasjon om hvordan pakken skal sendes. Pengene sendes i retur når vi har mottatt varene.

Utsolgt vare

Skulle vi mot formodning være utsolgt for en vare vil du normalt få beskjed om dette per e-post før din ordre effektueres. Dersom utsolgt vare ikke er ventet til lager innen rimelig tid (2-3 dager) sendes ordren ummidelbart og utsolgt vare krediteres, dersom ikke annet er avtalt.

Har du spørsmål?

Kontakt oss eller se våre FAQs (Ofte stilte spørsmål).