– Levering og returner –

Generelt

Levering av varen fra selgeren til kjøperen skjer på den måte, på det sted og til det tidspunkt som er angitt i bestillingsløsningen i nettbutikken. Selgeren skal sørge for at varen blir sendt til kjøperen på egnet måte og på vanlige vilkår for slik transport. Bestemmelsesstedet er hos kjøperens registrerete adresse med mindre annet er særskilt avtalt mellom partene.

Hvis du ønsker levering på hytte eller annet sted enn din registrerte bostedsadresse, skal du bruke en CO/ adresse. Varebrev leveres ikke til adresser hvor navnet ditt ikke er registrert.

Levering

Mottas din bestilling innen kl. 12.00 sendes varene normalt samme dag. Vanligvis har du pakken 4 til 7 virkedager etter at din bestilling er registrert, basert på hvor i landet du bor.

Vi sender alle pakker med varebrev fra Danmark til Norge. Pakkene bestilles via PostNord fra oss, men Posten Norge står for levering.

Dersom pakkene har en størrelse som passer til postkassen, blir de levert hele veien hjem. 

Hvis pakken er så stor at den ikke kan leveres i postkassen, får du beskjed om hvor du kan hente pakken. 

NB: I perioden 12.12. – 23.12. vil fremsendingstiden øke med inntil 2 dager, dette betyr at bestillinger mottatt etter den 16.12 ikke kan garanteres å nå frem til mottaker innen julaften. For å sikre levering før jul, send oss din bestilling senest den 16.12 innen klokken 12:00.

Sporing av pakke

I e-posten du mottar fra oss når bestillingen er ferdig behandlet finner du pakkens sendingsnummer og sporingslenke .

Sendingsnummeret starter med LY og slutter på DK (f.eks. LY12345678DK). For spore pakken din anbefaler vi å bruke

https://parcelsapp.com/sv

Her vil du kunne finne ut nøyaktig hvor pakken er.

Gratis frakt på ordre à kr 799

Fast fraktkostnad ved kjøp via Smokepins.no er kr 79.00. Handler du for mer enn kr 799 dekkes frakten av oss. Når du bestiller varer via Smokepins.no kommer pakken hjem til deg i løpet av 4 til 7 virkedager.

Prisene gjelder bare forbrukerkjøp. For engroshandel, ta kontakt på post@smokepins.no. 

Returnering av varer

Har du ombestemt deg? Ikke noe problem. Hos Smokepins kan du returnere varene dine opptil 60 dager etter mottak. Dersom du ønsker å returnere varene dine, må du sørge for at varene returneres på en trygg måte til Smokepins ApS.

Varen returneres som levert i originalemballasje , ubrugt og uten skader.

Merk at returfrakten betales av kunden.

Returadressen er:

Smokepins ApS
Tornhøjvej 92
DK-8260 Viby J

Uavhentet pakke

Dersom en pakke ikke hentes, sendes den automatisk tilbake til Smokepins. Denne returforsendelsen betales av Smokepins. Ved refusjon til kunden vil fraktkostnader trekkes fra fordringen som kunden måtte ha. Fristen for å kreve refusjon eller ønske om at vi sender pakken igjen, er 60 dager etter at vi har mottatt pakken.

Utsolgt vare

Skulle vi mot formodning være utsolgt for en vare vil du normalt få beskjed om dette per e-post før din ordre effektueres. Dersom utsolgt vare ikke er ventet til lager innen rimelig tid (2-3 dager) sendes ordren ummidelbart og utsolgt vare krediteres, dersom ikke annet er avtalt.

Har du spørsmål?

Kontakt oss eller se våre FAQs (Ofte stilte spørsmål).