– Slik kommer du i gang –
Sett av litt tid og sett deg godt til rette. Snart vet du
alt du trenger for å kaldrøyke med Smokepins.
HVA VIL DU RØYKE?
Nedenfor finner du grunnoppskrifter som sikrer et godt sluttprodukt. Du kan selvfølgelig eksperimentere med dine egne variasjoner og sette et personlig preg på de ferdige røykevarene.
Du kan uten problemer kaldrøyke fisk og kjøtt samtidig. Vi oppfordrer til å røyke større mengder av gangen. Det er godt for både miljøet og lommeboka – du bruker nemlig samme antall Smokepins uansett hvor mange varer i røykehuset. Røykevarer kan fint fryses ned til senere bruk.
LAG ET ENKELT RØYKEHUS
Smokepins gjør det enkelt å kaldrøyke. Spar tusenvis av kroner med en bærekraftig metode for konservering som du tidligere måtte ha masse utstyr for å få til.
Med Smokepins kommer du raskt i gang. Bygg et røykehus av en pappeske, bruk en kulegrill eller det du finner med samme volum. Eneste krav er at du har kontroll på røykutslippet. Smokepins er så lettvinte at du kan kaldrøyke overalt – hjemme, på fisketur, på hytta eller i båten.
TENN DIN SMOKEPIN
Når du har hengt opp varene røykehuset, tenner du på en Smokepin. Blås ut flammen og pass på at hele ringen gløder. Sett Smokepin-en fast på holderen og plasser den på en brannsikkert underlag i bunnen av røykehuset.
Røyketiden avhenger av størrelsen på det du vil røyke. Store stykker tar lenger tid enn mindre. Se oversikten nedenfor for mer informasjon. Du bruker én Smokepin om gangen, og tilfører nye til røykingen er ferdig.