Lett vakuumpakker på 0,7 kg i god kvalitet, som er utrolig enkel å betjene. Denne vakuumpakker fungerer med alle vanlige vakuumposer. 10 mindre poser er inkludert i pakken.
Temperaturen under sveisingen kan stilles inn slik at posen sveises selv om det kommer litt fuktighet når posen sveises.
Ved å vaakumpakke røykproduktene forlenges holdbarheten betydelig uten at varene tørker ut.
Røykvaren plasseres i posen, hvoretter et trykk på en knapp trekker luft ut av posen, og sveiser automatisk posene slik at de blir hermetisk forseglet.
Ved å bruke vakuumruller kan du klippe stykker av en lang pose og forsegle den ene siden. På denne måten bestemmer du selv hvor stor posen skal være og kan enkelt tilpasse størrelsen til det som skal vakuumeres
Vakuumering er i tillegg ofte brukt til saltning af råvarer før røyking. Dette kalles vakuumsaltning. her er det vanlig å bruke en 2 -3 % saltning. Dette betyr at hvis du har 1 kg råvare brukes 20-30 gr salt i tillegg til de krydderier og mengden av sukker du ønsker. Er saltet og råvaren vakuummert sammen, vil saltet etterhvert fordele seg jevnt i varen. Dette er vanskelig å klare ved vanlig tørrsaltning. Fordelen med vakuumsaltning er at du ikke trenger å utvanne eller ha kontroll på hvor lenge varene har ligget i salt.
Vakumering brukes også i forbindelse med å lage sous vide produkter. Dette er en tilberedningsmetode hvor varene opvarmes i vann og i vakuumert tilstand til ønsket kjernetemperatur. All kraft blir i råvaren. Hermed fås en veldig mørt sluttprodukt som er smakfullt. Sous vide er blitt en veldig populær tilberedelsesmetode da det egentlig gjør samme jobb som en ovn. Forskjellen er at kraft fra råvaren blir i råvaren. Hvis du ønsker at Sous Vide varen skal være sprø, skal den etterfølgende stekes på panne eller grill i kort tid, da kjernetemperaturen allerede er oppnådd.